Tervetuloa Uivan uutislaiturille!

Täältä löydät Helsingin Uivan venenäyttelyn lehdistötiedotteet, uutiset, tiedotustilaisuudet ja Uivaan osallistuvien yritysten tiedotteet.

Linkki Uivan kuvapankkiin

1 week ago

Uiva Flytande

Venemessut lähestyy! Kerro messuodotuksesi Vene Båt -messujen Facebook-sivulla ja voita liput messuille!Kolme kuukautta Venemessuhin! Esillä satoja uutuusveneitä, luvassa vesihenkistä ohjelmaa ja kivoja kohtaamisia. Mitä sinä odotat tapahtumalta eniten? Kerro toiveesi – kaikkien 18.11.2018 mennessä vastanneiden kesken arvotaan 3 x 2 kpl aikuisten lippuja Vene 19 Båt -tapahtumaan. #venemessut ...

View on Facebook

1 week ago

Uiva Flytande

Kimmo Huhdanpää hankki Uivaan lippunsa ennakkoon ja se kannatti, sillä voittoarpa osui kohdalle. Kimmo pääsi Lagoon Charter -purjehdukselle 6.10. perheensä ja ystäviensä kanssa.

”Viihdyimme Lagoon 42:lla erittäin hyvin. Syksystä huolimatta sää oli lämmin ja tuultakin oli sopivasti. Lagoon oli aivan uusi kokemus, kuin uiva mökki, jossa on mukavaa viettää aikaa merellä.
Purjehdus lähti HSK:n satamasta, jossa Lagoon Charter pitää veneitään. Lauttasaaresta purjehdittiin Pihlajasaaren ja Melkin välistä väylää pitkin ulkomerelle, josta käännyttiin kohti Kustaanmiekkaan", Kimmo kertoo.

"Purjehduksella päästiin ihailemaan Helsinkiä mereltä, kun matkan kiersi Kauppatorin ja Kaivopuiston kautta kohtia Löylyä ja lopulta takaisin Lauttasaareen.
Nuoriso viihtyi veneellä erityisen hyvin, joka yllätti minut. Ystäväni innostui kovasti Lagoon Charterin palvelusta ja suunnittelee veneen varaamista tiimipurjehdukselle.”
...

View on Facebook

4 weeks ago

Uiva Flytande

Pohjois-Euroopan suurin venenäyttely 8.–17.2.2019 Helsingin messukeskuksessa. Merkkaa päivät jo kalenteriin!

Vene Båt
SAVE THE DATE — Kesän merkit Pohjois-Euroopan suurimmassa veneilytapahtumassa 8.–17.2.2019
venemessut.fi #venemessut #vesilinjallavuodesta1970
...

View on Facebook