FINLANDS STÖRSTA FLYTANDE BÅTUTSTÄLLNING 15.–18.8.2019

Mera upplevelser till sjöss.
Sportfiskarnas nya tummelplats
HELSINGFORS, DRUMSÖ HSK • HALLONNÄS PARKVÄG 1 • 00210 HELSINGFORS
TO 15.8. OCH FRE 16.8. KL. 12–20 • LÖ 17.8. OCH SÖ 18.8. KL. 10–18


MERA UPPLEVELSER TILL SJÖSS

På flytande båtutställningen visas över 250 båtar. Det utlovas mera upplevelser än någonsin tidigare. Fisket är det nya temat: sportfiskebåtarna, utrustningen och tipsen. Köp biljetten på förhand, du undviker köerna och deltar samtidigt i utlottningen av fina priser.

SEGLARNAS PARADIS

För seglarna är Flytande årets viktigaste händelse, för ingen annanstans kan man bese ett så stort segelbåtsutbud. Du ser segelbåtarna i sitt rätta element: seglingsklara med master, segel och linor på plats.

FARTEN TJUSNING FÖR MOTORBÅTSFOLKET

På Flytande finns ett verkligt heltäckande urval av motorbåtar, från jolle till jakt. Här finns alla storleksklasser och modellversioner samt de nyaste trenderna. Möjlighet till provkörningar vid Kipparis testbrygga.

SPORTFISKARNAS TUMMELPLATS

På Flytande ser du nu de senaste nyheterna inom sportfisket. På bryggan visar vi 18 båtar som är designade och specialutrustade för sportfiske. Dessutom erbjuds ett mångsidigt program för fiskarna. Det finns informationstillfällen och presentationer, experter ger tips för val av fisketeknik och –utrustning.

SMÅBÅTAR

På flytande båtutställningen visas ett stort urval småbåtar för allehanda behov och hobbyn. Utställda finns småbåtar för rodd, fiske och jollesegling.

UTRUSTNING & TJÄNSTER

I Flytande deltar alla de viktigaste aktörerna inom båtbranschen. Här kan man bekanta sig med motorer och utrustning och fatta beslut för nästa sommar – vare sig om du tänker på service, ny motor eller anskaffning av tillbehör, kartplotter, uppläggningsutrustning, bryggor eller radar.

FAMILJENS SMULTRONSTÄLLE

Flytande erbjuder upplevelser för hela familjen. Juniorsegling  och vattensport finns på programmet. Det finns flyboarding, jetski show, stand-up paddling och Venemestaris arbetsuppvisningar. Street food-restaurangerna serverar läckerheter från olika världsdelar.