FINLANDS STÖRSTA FLYTANDE BÅTUTSTÄLLNING TACKAR - VI SES IGEN NÄSTA SOMMAR 16.–19.8.2018

Mera upplevelser till sjöss.
Sportfiskarnas nya tummelplats
HELSINGFORS, DRUMSÖ HSK • HALLONNÄS PARKVÄG 1 • 00210 HELSINGFORS
TO 16.8. OCH FRE 17.8. KL. 12–20 • LÖ 18.8. OCH SÖ 19.8. KL. 10–18

MERA UPPLEVELSER TILL SJÖSS

På flytande båtutställningen visas över 250 båtar. Det utlovas mera upplevelser än någonsin tidigare. Fisket är det nya temat: sportfiskebåtarna, utrustningen och tipsen. Köp biljetten på förhand, du undviker köerna och deltar samtidigt i utlottningen av fina priser.

SEGLARNAS PARADIS

För seglarna är Flytande årets viktigaste händelse, för ingen annanstans kan man bese ett så stort segelbåtsutbud. Du ser segelbåtarna i sitt rätta element: seglingsklara med master, segel och linor på plats.

FARTEN TJUSNING FÖR MOTORBÅTSFOLKET

På Flytande finns ett verkligt heltäckande urval av motorbåtar, från jolle till jakt. Här finns alla storleksklasser och modellversioner samt de nyaste trenderna. Möjlighet till provkörningar vid Kipparis testbrygga.

SMÅBÅTAR

På flytande båtutställningen visas ett stort urval småbåtar för allehanda behov och hobbyn. Utställda finns småbåtar för rodd, fiske och paddling. För paddlare har vi kanotdemonstrationer och informationstillfällen.

SPORTFISKARNAS TUMMELPLATS

På Flytande ser du nu de senaste nyheterna inom sportfisket. Dessutom erbjuds ett mångsidigt program för fiskarna. Det finns informationstillfällen och presentationer, experter ger tips för val av fisketeknik och –utrustning samt hantering av fiskar.

UTRUSTNING & TJÄNSTER

I Flytande deltar alla de viktigaste aktörerna inom båtbranschen. Här kan man bekanta sig med motorer och utrustning och fatta beslut för nästa sommar – vare sig om du tänker på service, ny motor eller anskaffning av tillbehör, kartplotter, uppläggningsutrustning, bryggor eller radar.

FAMILJENS SMULTRONSTÄLLE

Flytande erbjuder upplevelser för hela familjen. Juniorsegling, kanotdemonstrationer och vattensport finns på programmet. Det finns flyboarding, foiling, RIB-turer, stand-up paddling och Venemestaris arbetsuppvisningar. Street food-restaurangerna serverar läckerheter från olika världsdelar.