FINLANDS STÖRSTA FLYTANDE BÅTUTSTÄLLNING 13.-16.8.2020

Mera upplevelser till sjöss.
Sportfiskarnas nya tummelplats
HELSINGFORS, DRUMSÖ HSK • HALLONNÄS PARKVÄG 1 • 00210 HELSINGFORS
TO 13.8. OCH FRE 14.8. KL. 12–20 • LÖ 15.8. OCH SÖ 16.8. KL. 10–18


MERA UPPLEVELSER TILL SJÖSS

På flytande båtutställningen visas nästan 300 båtar. Det utlovas mera upplevelser än någonsin tidigare. Fisket är det nyaste temat: sportfiskebåtarna, utrustningen och tipsen. Köp biljetten på förhand, du sparar pengar, undviker köerna och deltar samtidigt i utlottningen av fina priser.

Flytandes fredag är Finlands största provkörningsdag, för på fredagen med början klockan 16 finns det möjligheter att vid varje brygga provköra båtar.

SEGLARNAS PARADIS

För seglarna är Flytande årets viktigaste händelse, för ingen annanstans kan man bese ett så stort segelbåtsutbud. Du ser segelbåtarna i sitt rätta element: seglingsklara med master, segel och linor på plats.

FARTEN TJUSNING FÖR MOTORBÅTSFOLKET

På Flytande finns ett verkligt heltäckande urval av motorbåtar, från jolle till jakt. Här finns alla storleksklasser och modellversioner samt de nyaste trenderna. Möjlighet till provkörningar vid Kipparis testbrygga.

SPORTFISKARNAS TUMMELPLATS

På Flytande ser du nu de senaste nyheterna inom sportfisket. På Laakson Laiturit Fiskebryggan visar vi båtar som är designade och specialutrustade för sportfiske. Dessutom erbjuds ett mångsidigt program för fiskarna. Det finns informationstillfällen och presentationer, experter ger tips för val av fisketeknik och –utrustning.

SMÅBÅTAR

På flytande båtutställningen visas ett stort urval småbåtar för allehanda behov och hobbyn. Utställda finns småbåtar för rodd, fiske och jollesegling.

UTRUSTNING & TJÄNSTER

I Flytande deltar alla de viktigaste aktörerna inom båtbranschen. Här kan man bekanta sig med motorer och utrustning och fatta beslut för nästa sommar – vare sig om du tänker på service, ny motor eller anskaffning av tillbehör, kartplotter, uppläggningsutrustning, bryggor eller radar.

FAMILJENS SMULTRONSTÄLLE

Flytande erbjuder upplevelser för hela familjen. Juniorsegling  och vattensport finns på programmet. Det finns flyboarding, jetski show, stand-up paddling och Venemestaris arbetsuppvisningar. Street food-restaurangerna serverar läckerheter från olika världsdelar.

Barnen är speciellt välkomna till den Flytande båtutställningen. Bredvid bryggorna finns en övervakad, kostnadsfri vagnparkering och familjerna som rör sig på bryggor och i båtar får låna räddningsvästar för barnen. Man får också komma till området med hundar.